Supplier of the Year 2012, Awarded by Noordlease

Noordlease_Supplier_2012
UBench International receives the Supplier of the Year 2012 Award. Noordlease praises the outstanding performance and the exemplary cooperation.
Gert Veenstra, CFO – Noordlease: “UBench werd geselecteerd op basis van de creativiteit die UBench in zich draagt. Noordlease kiest niet voor de alternatieven die vaak enkel een digitale vertaling bieden van de bestaande processen, maar wel voor de vernieuwing. Het platform UBClaims biedt alle mogelijke automotive services op zeer flexibele en geïntegreerde wijze aan de hele schademarkt, van leverancier tot leasebedrijf, wat uiteindelijk de berijder ten goede komt.”

Noordlease heeft UBench International benoemd tot Leverancier van het Jaar 2012 . Dit op basis van de betrokkenheid binnen UBench, het luisteren naar hun klanten, de snelheid en het oplossingsgericht handelen. Met UBench heeft Noordlease méér dan een software leverancier gevonden, er is de afgelopen jaren een sterk partnership ontstaan. Vandaar dat deze nominatie tot Leverancier van het Jaar terecht te noemen is.
Motivatie
Mark Feddes, manager Operations van Noordlease, geeft de volgende motivatie: “Luisteren naar de klant en daarbij oplossingsgericht handelen, snelheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden voor het partnership van Noordlease met UBench. En als er dan een probleem ontstaat staan de mensen van UBench direct klaar om naar een oplossing te zoeken. Je merkt dat het personeel betrokken is bij het bedrijf, hun producten en hun klanten. Wij zijn als Noordlease blij dat we mogen samenwerken met UBench en hopen dit de komende jaren voort te zetten. Hierbij willen we de directie en alle medewerkers van UBench van harte feliciteren met deze nominatie.”